Trouwen coronatijd

Afternoon Tea

Trouwen in coronatijd, wat kan er allemaal nog?

Misschien hebben jullie je bruiloft al wel 3x uitgesteld. Misschien nog maar 1x en wachten jullie eerst even af wat de toekomst gaat brengen. Of misschien durven jullie nu helemaal niet de stap te zetten, en wordt er pas getrouwd als de hele pandemie voorbij is.
Wellicht hebben jullie al helemaal in beeld hoe jullie de grote dag willen invullen; bij de ceremonie jullie familie en andere dierbaren. Op het feest een groot aantal gasten. En dit alles op een prachtige locatie.
Maar nu kan dit allemaal even niet. Ja, dit is echt even slikken. Én schakelen. Wat nu, wat kan er wél?
Gelukkig mag er nog steeds getrouwd worden, maar dan in het klein. Een intieme bruiloft met maximaal 30 personen maakt jullie dag heel persoonlijk, heel bijzonder. Er zijn nog heel veel leuke manieren om je bruiloft te vieren en je dierbaren een (blijvende) herinnering mee te geven.
Om deze Petit Wedding nog meer een unieke uitstraling te geven, hebben wij de Petit Wedding Box ontwikkeld, met als basis de Afternoon Tea; een smaakvolle, ietwat decadente uitgebreide Tea met allerlei kleine hapjes, verse, losse thee en decoratie.
Wat zit er dan in de Box?
1) Hartig; diverse soorten Fingersandwiches en een mini pie
2) Scones; met jam, lemon curd en room
3) Zoet; bonbons, Britse cake en zelfgemaakte koekjes
Op de jam en het brood na wordt alles zelf gemaakt door Marlies. Puur, smaakvol, ambachtelijk en Bourgondisch.

Deze Petit Wedding Box kun je gebruiken na de trouwceremonie; Geef de gasten d.m.v. een Drive Thru een heerlijke Box mee als herinnering. Maar je zou de Box óók kunnen gebruiken tijdens een vrijgezellenfeest; dan gaan jullie lekker samen aan de slag in de keuken. Of als je trouwt op de ene dag en je wilt het vieren op een andere dag, dan is de Box ook heel goed te gebruiken als uitgebreide theetafel rond 15.00 uur.
Nog een andere mogelijkheid is, om met de gasten die niet op de dag van de trouwceremonie aanwezig (kunnen) zijn, met de Petit Wedding Box een After Party te vieren; óf samen de keuken in duiken en dan gezamenlijk genieten van alles wat jullie zelf hebben gemaakt. Óf meer ontzorgt; er komt een kant-en-klare Box, waarbij jullie alleen de scones en mini pie’s moeten opwarmen.

We hebben 4 mogelijkheden voor jullie, waarbij je bij de eerste 2 zelf in de keuken mag staan, of jullie ceremoniemeester, bij de 3e Box is het meeste al vóór jullie gedaan en de 4e Box is compleet ontzorgt, deze is bedoeld voor ná de pandemie of als er straks weer meer mogelijk is.

Box 1: “Organiseer zelf”
Je ontvangt het receptenboek, maar je mag zelf de inkopen doen. Naast het receptenboek krijg je ook nog de boodschappenlijst. Het servies zal bestaan uit papier en karton en voor de decoratie verzorg je zelf. Uiteraard geven we tips en de uitleg omtrent Afternoon Tea. Het receptenboek bestaat uit een stukje achtergrond informatie over het ontstaan van de Afternoon Tea, een uitgebreide beschrijving van alle gerechten, tips en ideeën wat betreft aankleding, decoratie en gerechten

Box 2: “Samen”
Je maakt zelf de gerechten en verzorgd de aankleding, maar je besteld de aankleding en ingrediënten bij ons. Er zit een receptenboek bij met hoe je de recepten maakt en uitleg en tips over de aankleding. Wij komen zelf de spullen brengen. Dat houdt in je hoeft geen boodschappen meer te doen. Wij brengen de ingrediënten, decoratie en het servies. Je kan daarna zelf aan de slag. Uiteraard komen wij alles weer ophalen en jullie hoeven niet af te wassen.

Box 3: “Ontzorgen & genieten”
Marlies heeft alles al voor jullie gemaakt en gebakken. Het enige wat jullie nog hoeven doen is de scones en mini pie’s opwarmen in de oven.
Marga heeft gezorgd voor decoratie en deze mogen jullie, samen met de hapjes, zelf op het buffet zetten en deze aankleden.

Box 4: “Petit Wedding”:
Marlies bakt en maakt ter plekke de gerechten. Wij nemen alles mee, en gaan op jullie feestlocatie of in jullie tuin aan de slag. Jullie kunnen zorgeloos genieten van deze petit-wedding en hebben alle tijd voor jullie gasten. De locatie is geheel gedecoreerd in stijl en verzorgd door Marga. Uiteraard komen we alles weer ophalen.

Voor 20 personen hebben we alles zelf in huis . Daarboven gaat op basis van offerte en zullen we gebruik maken van inhuur.

De Petit Wedding Box leent zich uitstekend voor een klein, intiem en sfeervol feestje in de tuin of in een park. Zoals jullie kunnen lezen is er nog heel veel mogelijk met een kleine bruiloft. En we zijn vast nog veel meer opties vergeten, dus hebben jullie zelf een idee dan horen we het graag 😊. Dan gaan we kijken of dat in te passen is.

Met gastvrije groet,

Marga Kuipers & Marlies Spijkerboer