Bruiloft Colin & Jessica

Date:07 Jan, 2020

Skills:Wedding Planner

Client:Colin & Jessica

Bruiloft Colin & Jessica

Als er iemand is waar je jouw trouwdag aan kunt toevertrouwen, dan is dat Marga! Met recht mag de pay-off ‘Van begin tot einde’ genoemd worden, want Marga denkt in alles mee. Er komt best veel kijken bij het organiseren van een bruiloft, wij kozen voor een ‘intieme’ bruiloft met geen avondfeest, Marga heeft ons hierbij geholpen de puntjes op de i te zetten. Bijvoorbeeld met het opstellen van het draaiboek, waar zij als ceremoniemeester een grote rol in had.

Op de dag zelf nam ze ons alles uit handen door aanspreekpunt voor de gasten, leveranciers en locaties te zijn. Ook haar man Ferry Kuipers had hier een groot aandeel in, daar wij op een andere locatie de gasten op een oude Engelse dubbeldekker lieten opstappen. Ferry begeleidde dit en zorgde ervoor dat iedereen op het juiste tijdstip van A naar B werd gebracht. In ons geval met de diverse locaties was het erg prettig dat Marga en Ferry dit afzonderlijk van elkaar goed konden begeleiden.

Naast de ceremoniebegeleiding heeft Marga er ook voor gezorgd dat ons ‘trouwlogo’ vereeuwigd werd op het glazen ringendoosje en de wijnglazen. Een supermooie herinnering aan deze mooie en bijzondere dag!