Marlou Visser

Ik ken Marga uit mijn vorige onderneming. Ik heb Marga een paar keer mogen ontmoeten en ik heb met veel plezier met haar samengewerkt. Zij is echt de rots in de branding wanneer het aankomt op daadkrachtig stappen te nemen tijdens een event, waar het overzicht dreigt te verliezen. Marga luistert naar het probleem en zoekt vervolgens naar een oplossing dat voor verschillende partijen goed uitwerkt. Marga is een heel fijn persoon om voor en tijdens een event samen te werken. Ze is lief, gezellig, er is nooit een stil moment met haar. Marga verstaat haar vak zeer goed.

Marlou Visser

( Marlou Visser )

Other Testimonials

Marga heeft mij enorm geholpen in de voorbereiding van onze bruiloft. Ze denkt over de kleine dingen na, waar ik als bruid niet aan had gedacht. Bijvoorbeeld over de details in het draaiboek maar ook over hoe een gast denkt met bijvoorbeeld de bewegwijzering en inrichting van de locatie. Ook qua styling heeft ze top ideeën. Verder is ze ook gewoon heel aardig en leuk.

Irene tobe B

( Bruid )

Marga beveel ik graag aan voor het verzorgen van uw evenementen. Haar creatieve en energieke werkwijze heeft een grote bijdrage geleverd aan de Kerstontmoeting in Krachteik.

Peter Hubers

( Administratie | Ondernemerscoach )

Hallo Marga, Jij bent zo goed bezig! Je bent en blijft een sprankelende dame die zichzelf blijft ontwikkelen. Ik ben dol op je moodboards en de sfeer die jij weet te creëren. Dat is echt een van jouw krachten wat mij betreft. Er zijn niet zo veel mensen die dat op deze manier kunnen. Ik hoop dat dit jaar jou veel gaat brengen. Ik weet dat jij de mensen die met jou in zee gaan heel veel te bieden hebt. Veel plezier en succes!

Henriette Visser – Studio MoSK

( personal branding stylist )