Archives

  • 0

Babyshower

Marga en ik waren in 2011 tegelijk zwanger. We wilden onze buiken laten gipsen en deden dit samen bij Marga thuis. Na het gipsen werd ik verrast door mijn lieve familie en vriendinnen. Ik heb niet in de gaten gehad dat Marga, mijn schoonzus en een vriendin een babyshower voor mij organiseerden!

We gingen naar 5th Avenue op de korenmarkt in Arnhem. Boven stond een lange tafel klaar die helemaal versierd was met blauwe slingers en kaarsjes. We hebben genoten van een high tea met heerlijke hapjes, ik werd verwend met kadootjes en tussendoor deden we spelletjes zoals pictionary. De gasten waren gekleed in groen/blauw, een leuk detail. Ik kreeg een luiertaart met foto’s en wensen van iedereen, erg leuk!

Alles was heel goed geregeld, ik heb een hele leuke middag gehad en was zeer verrast! Marga kan goed organiseren, krijgt heel veel gedaan, denkt aan details en brengt groepen samen. Marga heeft goed gekeken naar wat bij mij past. Ik had mijn eigen babyshower niet anders gedaan…

Sissie


  • 0

De Kroeseboomdag

Marga organiseert samen met andere ouders onze jaarlijkse Kroeseboomdag. Marga overziet wat er moet gebeuren, maakt een duidelijke planning en houdt iedereen in de commissie betrokken. Met haar energie en enthousiasme zorgt ze ervoor dat het een feestelijke dag wordt die op rolletjes loopt!

E. Tobé
Mauritiusschool Rheden


  • 0

60e Verjaadag

Bij deze heel erg hartelijk bedankt voor het organiseren van mijn 60e verjaardagsfeest.

Je bent een echte professional. Na ons eerste bezoek aan De Peerdestal in Ellecom hebben wij besproken wat mijn wensen waren.

Vervolgens heb je alle zorgen rondom het feest uit handen genomen. Het was super, alle verrassingen waren erg leuk.
De versiering, de verwijsborden met mijn foto met Marilyn Monroe, de cadeaus en en de reistips maakten het feest af.

Ook hulde aan de locatie. Iedereen vond het een supermooie plek en het eten en drinken was top.