Archives

  • 0

De Kroeseboomdag

Marga organiseert samen met andere ouders onze jaarlijkse Kroeseboomdag. Marga overziet wat er moet gebeuren, maakt een duidelijke planning en houdt iedereen in de commissie betrokken. Met haar energie en enthousiasme zorgt ze ervoor dat het een feestelijke dag wordt die op rolletjes loopt!

E. Tobé
Mauritiusschool Rheden


  • 0

Bruiloft Paul & Nienke

Marga en Ferry hebben onze bruiloft perfect begeleidt, samen met onze ceremoniemeesters. Warme belangstelling voor de wensen van het bruidspaar en het geven van praktische tips is waar ze voor staan. Door hun enthousiasme is niets onmogelijk tot het tegendeel is bewezen. Bedankt!


  • 0

Bruiloft Mark & Marlieke

We hebben Marga leren kennen via het Wishes-event bij Rhederoord. Hier hadden wij een prijs gewonnen die wij uiteindelijk verzilverd hadden bij Marga. In het eerste gesprek, dat wij bij ons thuis hebben gehad, was al gelijk duidelijk hoeveel ervaring zij heeft in het organiseren van o.a. bruiloften.

We hadden tijdens dit gesprek gelijk een goed draaiboek gemaakt waardoor alles strak en overzichtelijk op papier stond, zij gaf hierbij veel bruikbare tips. Het was een fijn gesprek waarbij alles tot in detail werd besproken wat ons veel vertrouwen gaf en onzekerheden wegnam. Zo kwamen er veel punten aan het licht die wij als aankomend bruidspaar over het hoofd hadden gezien.

Marga heeft naar aanleiding van dit gesprek de aankleding verzorgd tijdens onze bruiloft. In de aanloop naar de bruiloft hebben wij veelvuldig contact gehad over de aankleding. Samen met ons is zij meegegaan naar de locatie om daar de daadwerkelijke aankleding tot in detail te bepalen en te kijken hoe en waar wat moest komen.

Op de dag zelf heeft Marga veel werk verzet wat resulteerde dat alles precies zoals afgesproken was aangekleed. Het gaf ons veel rust om te weten dat niemand van onze familie of vrienden op deze dag druk was met iets anders dan genieten van onze bruiloft.

Wij zouden iedereen Marga aanbevelen als weddingplanner en stylist omdat zij zorgt dat wat er is afgesproken ook daadwerkelijk gebeurt en alles tot in de puntjes geregeld is.


  • 0

60e Verjaadag

Bij deze heel erg hartelijk bedankt voor het organiseren van mijn 60e verjaardagsfeest.

Je bent een echte professional. Na ons eerste bezoek aan De Peerdestal in Ellecom hebben wij besproken wat mijn wensen waren.

Vervolgens heb je alle zorgen rondom het feest uit handen genomen. Het was super, alle verrassingen waren erg leuk.
De versiering, de verwijsborden met mijn foto met Marilyn Monroe, de cadeaus en en de reistips maakten het feest af.

Ook hulde aan de locatie. Iedereen vond het een supermooie plek en het eten en drinken was top.


  • 0

Bruiloft Colin & Jessica

Als er iemand is waar je jouw trouwdag aan kunt toevertrouwen, dan is dat Marga! Met recht mag de pay-off ‘Van begin tot einde’ genoemd worden, want Marga denkt in alles mee. Er komt best veel kijken bij het organiseren van een bruiloft, wij kozen voor een ‘intieme’ bruiloft met geen avondfeest, Marga heeft ons hierbij geholpen de puntjes op de i te zetten. Bijvoorbeeld met het opstellen van het draaiboek, waar zij als ceremoniemeester een grote rol in had.

Op de dag zelf nam ze ons alles uit handen door aanspreekpunt voor de gasten, leveranciers en locaties te zijn. Ook haar man Ferry Kuipers had hier een groot aandeel in, daar wij op een andere locatie de gasten op een oude Engelse dubbeldekker lieten opstappen. Ferry begeleidde dit en zorgde ervoor dat iedereen op het juiste tijdstip van A naar B werd gebracht. In ons geval met de diverse locaties was het erg prettig dat Marga en Ferry dit afzonderlijk van elkaar goed konden begeleiden.

Naast de ceremoniebegeleiding heeft Marga er ook voor gezorgd dat ons ‘trouwlogo’ vereeuwigd werd op het glazen ringendoosje en de wijnglazen. Een supermooie herinnering aan deze mooie en bijzondere dag!


  • 0

Bruiloft Sissie & Niels

Winter Wonder Wedding

Dat Marga & Ferry onze Ceremoniemeesters moesten worden voor onze bruiloft, daar hoefden wij niet lang over na te denken. Ze waren bij het aanzoek, Ferry zat zelfs in het complot. Hij mocht de ring Amerika in smokkelen, met succes, zelfs zonder dat Marga dit wist! Een geslaagde verrassing bij de Grand Canyon dus. Vanaf dat moment begon het nadenken over hoe, wanneer, waar en met wie wij onze bruiloft wilden vieren. Marga en Ferry hebben ons hierbij geholpen, van leuke ideeën aandragen, de voorbereidingen treffen tot de uitvoering op de dag zelf en de nazorg, altijd met respect voor onze wensen.

Tuurlijk kan dat!
Met hun toen paar maanden oude zoontje in de draagzak gingen ze mee om een locatie te bezichtigen, Landgoed Rhederoord in De Steeg. Zij dachten aan dingen waar wij niet aan hadden gedacht. Welke stoelen worden gebruikt? Een zitje bij de openhaard, kan dat? Tuurlijk kan dat! Marga ging het gelijk navragen en regelen. Verder hebben we o.a. samen taart geproefd en Marga is mee geweest om de jurk af te passen. Buiten ons weten om (mede)organiseerden ze onze vrijgezellenfeesten, regelden ze een gezamenlijk cadeau en een extra verrassing: een ijssculptuur met ons logo.

Zorg uit handen
Op de dag zelf verzorgden Marga en Ferry de aankleding op locatie, haalden de bloemen op, hielpen ons met aankleden, ontvingen de fotograaf en de trouwambtenaar en zorgden dat de gasten werden ontvangen met glühwein of warme chocolademelk. De plechtigheid, waar wij elkaar en onze gasten pas voor het eerst zagen, was prachtig. Met onze naaste familie en vrienden om de brandende openhaard elkaar het ja-woord geven, precies zoals we wilden! Ook de Tapasworkshop en de Whisky Proeverij waren een succes, waarbij Marga en Ferry alles organiseerden zodat wij gewoon mee konden doen en genieten! Ondertussen zorgden zij er ook voor dat in de zalen alles klaargezet werd voor de borrel en het diner. Het was een heerlijk en gezellig diner met livemuziek. Marga en Ferry namen veel zorg uit handen en als het nodig was overlegden ze met ons.

Onze dag
Wij kijken terug op een bruiloft die bij ons past! Een Winter Wonder Wedding; met 25 naaste familieleden en vrienden een hele dag feest vieren op een prachtig landgoed met heerlijk eten en drinken. Mede dankzij Marga en Ferry was het tot in de puntjes georganiseerd en konden wij vooral genieten!

Niels & Sissie