Styling

Ik ben Marga Kuipers van Dazzling Celebrations en ik sta voor het creëren van bijzondere momenten. Ik weet als geen ander dat je wereld er in een paar seconden anders uit kan zien. Hoe hard deze storm ook is geweest het is belangrijk om de bijzondere momenten met je naasten te vieren. Ik ga samen met jullie deze reis aan en zal er altijd voor jullie zijn en ga graag samen met jullie dit avontuur aan.

Ik vind het belangrijk dat jullie zorgeloos kunnen genieten op jullie dag. Ik voel als geen ander aan wat jullie nodig hebben en zal deze wensen en ideeën ook verwezenlijken. Jullie gasten voelen zich helemaal thuis en zullen in de watten gelegd worden. Leeg het maar bij mij neer dan weten jullie zeker dat het goed komt.

Ik gun het jullie om terug te kunnen denken aan een geslaagde dag en creëer graag samen met jullie deze blijvende herinnering waar jullie echt de tijd voor elkaar hadden en jullie gasten. Het ontbrak jullie aan niks. Als jullie de foto’s bekijken denken jullie met een glimlach weer aan jullie droomdag.

Wilt u mij inhuren als stylist?

Of heeft u een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het formulier.