Weddingplanner

Ik ben gek ook bruiloften. Ik vind er echt alles leuk aan. Als klein kind moest mijn moeder bij alle bruidszaken stoppen en keken we naar de mooie jurken. Doe ik nu nog steeds maar dan met mijn dochter.

Het is magisch als mensen samenkomen om twee mensen te zien die elkaar de eeuwige liefde beloven.
In onze vriendinnengroep waren we één van de eerste die gingen trouwen. Onze vrienden hadden ook snel door dat ik graag bruiloften plan en hierdoor ben ik vaak ceremoniemeester geweest.

Ken je die momenten als de bruid taart over het gezicht van de bruidegom smeert? Vader en dochter dansen samen op een mooi en emotioneel nummer? Oma die ziek is en er toch nog bij kan zijn. Deze momenten zijn erg dierbaar. Van deze momenten hou ik en willen jullie als bruidspaar een mooie herinnering. Ik zorg ervoor dat de fotograaf deze ook neemt. Hij moet op de juiste plek staan. De achtergrond moet mooi zijn zodat het plaatje ook klopt.

Door diverse gesprekken zal ik jullie beter leren kennen en voel ik goed aan wat jullie wensen zijn en zal ik deze vertalen naar schitterende momenten op de jullie dag.

Nieuwsgierig hoe jullie dag eruit kan zien? In een gratis kennismakingsgesprek zal ik jullie laten zien hou jullie droomhuwelijk eruit kan zien.

Fotocredit: https://bruidsfotograafnatalja.nl/

Gratis kennismakingsgesprek inplannen?

Of heb je een andere vraag?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.