Weddingplanner

Ik ben gek ook bruiloften. Ik vind er echt alles leuk aan. Als klein kind moest mijn moeder bij alle bruidszaken stoppen en keken we naar de mooie jurken. Doe ik nu nog steeds maar dan met mijn dochter.

Het is magisch als mensen samenkomen om twee geliefden te zien die elkaar de eeuwige liefde beloven. In onze vriendinnengroep waren we één van de eerste die gingen trouwen. Onze vrienden hadden ook snel door dat ik graag bruiloften plan en hierdoor ben ik vaak ceremoniemeester geweest.

Ken je die momenten als de bruid taart over het gezicht van de bruidegom smeert? Vader en dochter dansen samen op een mooi en emotioneel nummer? Oma die ziek is en er toch nog bij kan zijn. Deze momenten zijn erg dierbaar.
Ik sta voor het creëren van deze bijzondere momenten. Ik weet als geen ander dat je wereld er in een paar seconden anders uit kan zien. Hoe hard deze storm ook is geweest het is belangrijk om deze momenten met je naasten te vieren. Ik ga samen met jullie deze reis aan en zal er altijd voor jullie zijn en ga graag samen met jullie dit avontuur aan.

Ik gun het jullie om terug te kunnen denken aan een geslaagde dag en creëer graag samen met jullie deze blijvende herinnering waar jullie echt de tijd voor elkaar hadden en jullie gasten. Het ontbrak jullie aan niks. Als jullie de foto’s bekijken denken jullie met een glimlach weer aan jullie droomdag.

Nieuwsgierig geworden? In een gratis kennismakingsgesprek zal ik jullie laten zien hou jullie droomhuwelijk eruit kan zien.

Fotocredit: Fotograaf Studio Nanja van Dam

Zin in een kop koffie/thee?

Of heb jullie een andere vraag?

Aarzel dan niet om met mij contact op te nemen.